wie ben ik

Even voorstellen:

Mijn naam is Sandra Dekkers en per 1 juli 2015 ben ik de trotse eigenaar van de onderneming: Quick-ID. Ik ben geboren en getogen in Tilburg, waar ik nog steeds woon en waar ook mijn onderneming gevestigd is.


Mijn achtergrond:
Ik heb de hbo-opleiding Pedagogiek gevolgd. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij een autismepraktijk, waar ik individuele begeleiding bood aan kinderen en jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS). Daarnaast begeleidde ik een activiteitengroep, bestaande uit een aantal jongeren met een ASS. De focus lag hierbij op het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van zelfredzaamheid en sociale contacten.
Ik had het geluk dat ik op deze stageplek mocht blijven werken na mijn afstuderen en heb hier vier jaar met plezier gewerkt. Tevens heb ik via deze praktijk een opleiding kunnen volgen: hbo-masteropleiding Special Educational Needs (SEN) Autismespecialist.

Na enkele jaren heb ik de overstap gemaakt naar een grotere organisatie, waar soortgelijk werk werd verricht. Daar heb ik drie jaar gewerkt en mijn ervaring verder kunnen uitbreiden.


Naast mijn werk ben ik vrijwilliger bij een stichting die eens per maand activiteiten organiseert voor volwassenen met een autisme spectrum stoornis. Hier ben ik tijdens mijn afstuderen mee gestart en dat doe ik nog steeds met veel plezier.


Per 1 juli 2015 ben ik mijn eigen onderneming gestart. De reden hiervoor is dat ik dan eigen baas ben, zelf de werkwijze bepaal en dat ik gezinnen de persoonlijke benadering en de korte lijntjes kan bieden die ik binnen de grotere organisaties steeds meer mis.


Per 18 februari 2017 heb ik mijn diploma Hbo-opleiding Jongerencoach van Civas behaald.


Gegevens:


E-mail: sandra@quick-id.nl

Website: www.quick-id.nl